Top drie leukste memoblokken

Ondanks digitalisering blijft iedereen het gebruiken: memo’s. Het is namelijk te grijpen om snel iets op te schrijven tijdens bijvoorbeeld een telefoon gesprek. Gedurende de jaren zijn er memoblokken in allerlei kleuren en formaten. Wij hebben getracht om de top drie leukste memoblokken voor je te noteren. Benieuwd naar onze top drie? Lees gauw verder en bekijk hieronder de top drie leuke memoblokken.

#3 Memoblok op een pallet

Je kent ze vast wel, die grote memoblokken met honderden memovelletjes. Het is vaak simpel en oogt natuurlijk niet echt mooi op het bureau. Dit kan veel leuker met het memoblok op een pallet. Hoe gaaf is dat, een memoblok op een pallet! Niet alleen leuker qua uitstraling maar ook nog eens praktisch. Wat doordat het memoblok op een pallet staat kan het ook niet nat worden wanneer je per ongeluk een glas water opstaat en het water zich een weg baant op het bureau. Sfeervol en praktisch dus!

#2 Memoblok bedrukken

Bij Attentie.nl kun je memoblokken bedrukken naar eigen wens. Bepaald hierbij zelf de kleuren, tekst, groottes en afbeeldingen. Doordat je de memoblokken kunt bedrukken heb je altijd een uniek ontwerp en voldoet het memoblok altijd aan je wensen. Niks voor niks zijn er al veel bedrijven, scholen, (sport)verenigingen en andere instanties geweest die ervoor hebben gekozen om memoblokken te bedrukken.

#1 Box met notitievellen

Bij Giftsdirect.nl hebben ze een heel mooi product die voldoet voor elke situatie: Box met notitievellen. Dit product zorgt ervoor dat je op elke moment de juiste memo’s bij de hand hebt om dingen te noteren. Het heeft een handig pennenbakje, bevat kleine sticky notes en natuurlijk een memo blok. Een echte musthave voor het kantoor! Met een vanaf prijs van €3,62,- en de mogelijkheid tot bedrukking ook uitermate geschikt als relatiegeschenken. Tevens kun je ook de memo’s bedrukken naar eigen wens. Kortom, de onbetwiste nummer 1 van de top drie leukste memoblokjes.

03-06-2021