Wordt niet vergeten met een memoblokjes

Uw relaties zijn waarschijnlijk net als u altijd druk bezig met hun werkzaamheden. Ze zijn vaak met meerdere dingen tegelijk bezig en schrijven dingen op in een memoblok. Nadat u in de ochtend heeft gebeld, denkt u relatie hier in de middag niet meer aan omdat zij dan met anderen dingen bezig zijn. Maar zal het niet mooi zijn dat telkens als zij op hun memoblok kijken herinnerd worden aan u? Dit is uiteraard mogelijk met een bedrukt memoblokje. 

Memoblokjes bedrukken is iets waar al jaren lang gebruik van wordt gemaakt. Het is een ideaal geschenk als u een echt kantoorartikel aan uw relaties wilt geven. Memoblokjes zijn een effectief middel om constant in de gedachten van uw doelgroep te komen. Telkens als zij thuis of op kantoor het memoblok erbij pakken zullen zij herinnerd worden aan uw bedrijf. Binnen de memoblokjes zijn er eigenlijk drie categorieën te benoemen.
 
 
Memoblokjes kunnen bedrukt worden op de pagina, boven- of onderin kan uw bedrijfslogo, bedrijfsinformatie en boodschap bedrukt worden in verschillende kleuren die passen bij uw bedrijf. U kunt er ook voor kiezen om een notitieblok te laten bedrukken voor uw relaties. Ook een notitieblok is een artikel waar veel mensen thuis als op kantoor gebruik van maken. Een A5 notitieblok kan bedrukt worden op de kaft. Het notitieblok is te verkrijgen in vele verschillende kleuren waardoor er altijd wel een is die bij uw bedrijf past. 
 
Een memoblok of een notitieboek is het ideale geschenk voor uw relaties. Zowel thuis als op kantoor kunt u met deze geschenken de gehele dag in de gedachten van uw klanten blijven.
7-3-17
07-03-2017