• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Memoblaadjes bedrukken
Memoblaadjes bedrukken

Memoblaadjes bedrukken?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende memoblaadjes. Deze memoblaadjes zijn altijd handig voor op het kantoor. Ze kunnen bedrukt worden aan de hand van uw wensen om uw boodschap goed over te brengen. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Memoblaadjes bedrukken

U wilt memoblaadjes bedrukken? Dan bent u hier op het juiste adres. Bij memoblokjes123.nl kunt u uit een grote variatie aan memoblaadjes kiezen. Hierdoor is het voor u heel makkelijk om de juiste memoblaadjes te vinden om te bedrukken. Wilt u alleen de memoblaadjes kopen zonder enige bedrukking? Dat kan ook bij ons en de levering zal dan snel verlopen. Dit kantoorartikel is een mooi relatiegeschenk voor uw bedrijf.


Levering bedrukte memoblaadjes

Bij memoblokjes123.nl staan wij garant voor een snelle levering, goede service en veel variatie van bedrukkingen. Wilt u memoblaadjes laten bedrukken en leveren door memoblokjes123.nl dan moet u het volgende doen:
1.    U maakt een keuze van welk memoblaadje u wilt laten bedrukken.
2.    U beslist welke tekst of logo u wilt hebben op uw memoblaadjes
3.    Vervolgens gaat u kiezen in welke kleuren u de bedrukking wilt hebben. Wij adviseren u dat u rekening houd met de kleur van het gekochte memoblaasje. De bedrukking moet er namelijk wel uitspringen.
4.    Hierna zullen wij u een sample sturen van uw gepersonaliseerde memoblaadje.
5.    U keurt vervolgens de bedrukking op het memoblaadje goed of af (dit proces zal zich herhalen tot u tevreden bent).
6.    Na uw goedkeuring zullen wij de memoblaadjes bedrukken.
7.    Ongeveer 10 werkdagen na uw goedkeuring zullen wij de bedrukte memoblaadjes naar uw adres opsturen.
8.    U maakt gebruik van de bedrukte memoblaadjes.
Het is ook mogelijk om de memoblaadjes niet te laten bedrukken. Wanneer u ervoor kiest om de memoblaadjes niet te bedrukken dan komen uw onbedrukte memoblaadjes binnen 5 werkdagen bij uw aan.