• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Memoboekjes bedrukken
Memoboekjes bedrukken

Memoboekjes bedrukken?

Op deze pagina vind u ons aanbod aan memoboekjes. Al deze leuke boekjes kunt u op kantoor gebruiken of uitdelen aan uw relaties. De memoboekjes kunt u laten bedrukken met uw logo of persoonlijke tekst. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Memoboekjes bedrukken

Zoekt u een leuk relatiegeschenk? Denk er dan eens aan om een memoboek te laten bedrukken. Door uw logo te laten bedrukken op memoboekjes maakt u op een makkelijke en handige manier reclame voor uw bedrijf. Wanneer men het notitieblokje erbij pakken komen ze meteen in aanraking met uw bedrijf waardoor men makkelijker uw bedrijfsnaam zullen onthouden. Hierdoor zullen ze wanneer ze in een situatie komen waar uw bedrijf in gespecialiseerd is sneller aan uw bedrijf denken en deze misschien wel als eerste opbellen. Memoboekjes gebruikt men wekelijks dan wel niet dagelijks en daarom is het laten bedrukken van notitieblokjes de juiste manier van promotie voor uw bedrijf.


Wat kunt u van memoblokjes123 verwachten?

Bij memoblokjes123.nl zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van notitieblokken en memoboekjes. Wij bieden u een goede service en zullen uw bedrukte memoboekjes snel leveren. Wanneer u ervoor kiest om bij memoblokjes123.nl uw memoboekjes te laten bedrukken moet u rekening houden met het volgende proces:
1.    U maakt een keuze van welk memoboek u wilt laten bedrukken.
2.    U beslist welke tekst of logo u wilt hebben op uw memoboekjes.
3.    Vervolgens gaat u kiezen in welke kleuren u de bedrukking wilt hebben. Wij adviseren u dat u rekening houd met de kleur van het gekochte memoboekjes. De bedrukking moet er namelijk wel uitspringen.
4.    Hierna zullen wij u een sample sturen van uw gepersonaliseerde memoboekjes.
5.    U keurt vervolgens de bedrukking op het notitieblok goed of af (dit proces zal zich herhalen tot u tevreden bent).
6.    Na uw goedkeuring zullen wij de notitieblokjes bedrukken.
7.    Ongeveer 10 werkdagen na uw goedkeuring zullen wij de bedrukte memoboekjes naar uw adres opsturen.
8.    U maakt gebruik van de bedrukte memoboekjes.
Het is ook mogelijk om de notitieblokjes niet te laten bedrukken. Wanneer u ervoor kiest om de notitieblokken niet te bedrukken dan komen uw onbedrukte memoboekjes binnen 5 werkdagen bij uw aan.