• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Memoboekjes bedrukken
Memoboekjes bedrukken

Memoboekjes bedrukken?

Op deze pagina vind je ons aanbod aan memoboekjes. Deze leuke boekjes zijn perfect voor gebruik op kantoor of als geschenk voor je relaties. Je kunt de memoboekjes laten bedrukken met jouw logo of een persoonlijke tekst. Wil je van tevoren zien hoe het eruit komt te zien? Geen probleem! Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Memoboekjes bedrukken: Effectief relatiegeschenk voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Overweeg dan eens om memoboekjes te laten bedrukken. Door jouw logo op de memoboekjes te plaatsen, maak je op een eenvoudige en effectieve manier reclame voor je bedrijf. Telkens wanneer iemand het notitieboekje erbij pakt, worden ze direct aan jouw merk herinnerd. Hierdoor zullen ze sneller aan jouw bedrijf denken wanneer ze een product of dienst nodig hebben in jouw vakgebied. Omdat memoboekjes wekelijks, zo niet dagelijks, worden gebruikt, is het bedrukken ervan een slimme manier om je bedrijf te promoten.  

Wat kun je van memoblokjes123 verwachten?

Bij memoblokjes123.nl zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van notitieblokken en memoboekjes. We bieden je uitstekende service en leveren jouw bedrukte memoboekjes snel. Het proces van bedrukken ziet er als volgt uit:  

1. Kies het memoboekje: Selecteer welk type memoboekje je wilt laten bedrukken.  

2. Beslis over het ontwerp: Bepaal welke tekst of welk logo je op de memoboekjes wilt hebben.  

3. Kies de kleuren: Selecteer de kleuren voor de bedrukking, waarbij je rekening houdt met de kleur van de memoboekjes. Zorg dat de bedrukking goed opvalt.  

4. Ontvang een sample: Wij sturen je een sample van jouw gepersonaliseerde memoboekje.  

5. Keuren van het ontwerp: Keur de bedrukking op het notitieblok goed of af. Dit proces herhaalt zich totdat je tevreden bent.  

6. Start productie: Na jouw goedkeuring starten we met het bedrukken van de memoboekjes.  

7. Levering: Binnen ongeveer 10 werkdagen na jouw goedkeuring sturen we de bedrukte memoboekjes naar jouw adres.  

8. Gebruik de memoboekjes: Deel de bedrukte memoboekjes uit en maak indruk met jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken.  

Wil je liever onbedrukte memoboekjes? Deze kunnen we binnen 5 werkdagen naar je opsturen.  

Conclusie

Memoboekjes bedrukken is een slimme en effectieve manier om jouw merk onder de aandacht te brengen. Bij memoblokjes123 zorgen we ervoor dat je snel en eenvoudig jouw gepersonaliseerde memoboekjes kunt ontvangen, zodat je direct kunt beginnen met het versterken van jouw merk.